ГОДИНА НА МЕТАЛНИЯТ ПЛЪХ с мъжка енергия ЯН

24.І.2020 от 23.42 часа 11. ІІ.2021 до21.05 часа

ПЛЪХЪТ е винаги в движение, обаятелен, с богато въображение, интелигентен, информиран.

Парите и материалните придобивки са изключително важни за него, стреми се винаги да извлече лична полза и често създава конфликтни ситуации. Ограниченията му са непознати и преминава през тях. Отдават му се умствените дейности, а физическия труд – не е за него.

 

Отношения на Плъхът с другите

Зодия

Отношения

ПЛЪХ

На пръв поглед тези хора изглеждат уравновесени и ще ви е приятно да общувате с тях. Не след дълго време ще откриете, че са неспокойни, дори нервни, което проличава в маниерите, поведението и общуването им. Ще имате усещането на всяка следваща среща, че това не е човекът, с когото сте се запознали, очаровал ви е и сте допуснали близо до себе си.

Могат да бъдат само интелектуални, но не и бизнес партньори.

ВОЛ

Наблюдателен, търпелив, упорит, работоспособен, верен, чувствен, методичен с оригинален ум, но и муден. Ексцентричен, твърдоглав, непознаващ граници, непонасящ загуби, властен. Отдават му се и физическите и интелектуалните дейности, отговорен ръководител. Обича да остава сам със себе си, винаги си намира с какво да се занимава. Тези хора привличат със спокойствието и умението си да ви изслушат. Стремят се към целта бавно, но сигурно, когато се влюбят са всеотдайни, предпочитат брака пред съвместното съжителство, не са ревниви, обичат децата. Само не заставайте на пътя му, не сте в състояние да промените решението му.

От първия миг имат усещането, че се познават, но влюбването е пагубно и за Вола и за Плъха, много добри професионални взаимоотношения.

ТИГЪР

Чувствителен, силен, на достойнството и честта, на нестандартните действия, енергичен. Не позволява да го ръководят, не зачита йерархията, но недисциплиниран, опозиционер. На магнетизма на тези хора не може да се устои, те са напористи както в любовта така и в професията. Но така може да повлияе на другите, че те да го следват безусловно. Задавайте си винаги въпроса „Къде ще стигна, ако го последвам?”, не се предоверявайте на родените под знака на Тигъра, защото те рискуват с повод и без повод. Тигърът не се интересува от парите, а как ще се реализира в живота.

 Тигърът е на честта и достойнството, а плъхът на интереса.

Интерес и за двата знака може да се окаже само иновативен проект, носещ приходи.

ЗАЕК

Индивидуалист, талантлив, честолюбив, изтънчен, приятен събеседник.

Трудно допуска другите до себе си, не се чувства отговорен за близките си.

Най-вероятно ще се влюбите в него на светско събиране, ще ви грабне от пръв поглед с меланхоличната си загадъчност. Изключително предпазлив, премерен в действията си, не рискува, всяко действие е предварително обмислено, обича комфорта и избягва усложненията.

Заекът е лоялен, не може да разчита на плъхът, който се измъква при най-малкия възникнал проблем. 

ДРАКОН

Илюзорен, интелигентен, чувствителен, доверчив, широко скроен, стремящ се към съвършенство. Пълен с идеи, но не винаги съумява да ги реализира. Раздразнителен, изрича думи преди да ги премисли, съветите му са правилни и трябва да се вземат под внимание. Представителите на този знак са в състояние да се справят и успеят във всяка дейност.

Плъхът се чувства подкрепян от Дракона, сигурен в собствените сили, способен да повдигне планини.

ЗМИЯ

Мъдра, прозорлива, външно спокойна, не води излишни разговори, суетна, страстна, ленива. Изключително мнителна, вярва само на себе си.

Представителите на този знак се доверяват повече на интуицията си, отколкото на логиката си. Решителни в действията си. Ако ви помогнат в нужда, след време, ще им се чувствате длъжни и обсебени, когато чуете как силно преувеличават стореното от тях.

Колкото и да е мъдра змията, и колкото и да е интелигентен плъхът, комуникацията е трудна.

КОН

Честен, умен, непринуден, знае цената си, сръчен, весел, умее да се облича.

Умее да управлява тълпата, да синтезира и представи идеите ѝ – роден политик, организатор на културни форуми. Прекалено самоуверен, открит без чувство за самосъхранение, напорист, егоист.

Плъхът да избягва Коня, защото няма да го подчини и конфликта е неизбежен.

КОЗА

Ценител на изкуството, удобството, умее да създава уют, влюбена в природата.

Нерешителна, фантазьорка, неорганизирана, капризна, недоволна от участта си. Ако се влюбите в представител на този знак да знаете, че Козата няма чувство за време, вечно закъснява или пък подранява, но вие ще сте причината затова, че не сте се разбрали за часа на срещата. Трябва да я възвеличавате, но и съветвате, защото тя не е наясно какво точно е добро за нея.

В кармична връзка са, което означава неизбежна среща – за хубаво или за лошо.

МАЙМУНА

Хитра, любознателна, изобретателна с отлична памет, находчива,проницателна. Противоречива, саркастична, кариеристка, надценяваща се. Представителите на този знак са душата на компанията, общителни, със всеки намират общ език, но прикриват мнението си за другите ако не ги харесват. Интересуват се от международната политика, туристически дестинации. В любовта бързо се палят и бързо гаснат, за тях е важна професионалната реализация.

 Успешни взаимоотношения, чувството за хумор и позитивизма ги свързват.

ПЕТЕЛ

Щастливото дете, предан на работата си мечтател, умее да прави пари, философ. Показен, обещава повече, отколкото може да даде, обича да критикува. Представителите на този знак не остават незабелязани, тъй като са ексцентрични, активни и с оригинален изказ.

Приятели, които създават лоялни бизнес отношения.  

КУЧЕ

Справедливо, предано, с остър ум, не се стреми към материални придобивки.

Понякога скептично, нервно, трудно изразяващо се и поради това е неразбрано. Кучето е интуитивно, не се опитвайте да го измамите, готово винаги ще ви предпази и защити. Доверието е ключа към него.

Могат да се веселят заедно, съвместен бизнес само чрез посредник.

ГЛИГАН

Честен, смел, самопожертвователен, добронамерен, услужлив, трудолюбив.

Доверчив до наивност, неуверен при взимане на решения, словоохотлив. Глиганът прощава, не отмъщава и е неподкупен.

Плъхът може да извади от равновесие глигана и да пострада.