ГОДИНА НА МЕТАЛНИЯТ ВОЛ с женска енергия ИН

11.ІІ.2021 от 21.05 часа 1.ІІ.2022 до 07.45 часа

 

ВЗАИМОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ВОЛА И ДРУГИТЕ ЗОДИИ 

Зодия

Отношения

ПЛЪХ – елемент ВОДА и мъжка енергия ЯН

 

На пръв поглед тези хора изглеждат уравновесени и ще ви е приятно да общувате с тях. Не след дълго време ще откриете, че са неспокойни, дори нервни, което проличава в маниерите, поведението и общуването им.

Ще имате усещането на всяка следваща среща, че това не е човекът, с когото сте се запознали, очаровал ви е и сте допуснали близо до себе си.

От първия миг имат усещането, че се познават, но влюбването е пагубно и за Вола, и за Плъха, добри професионални взаимоотношения.

ВОЛ – елемент ЗЕМЯ и женска енергия ИН

 

Наблюдателен, търпелив, упорит, работоспособен, верен, чувствен, методичен с оригинален ум, но и муден. Ексцентричен, твърдоглав, непознаващ граници, непонасящ загуби, властен. Отдават му се и физическите и интелектуалните дейности, отговорен ръководител. Обича да остава сам със себе си, винаги си намира с какво да се занимава. Тези хора привличат със спокойствието и умението си да ви изслушат. Стремят се към целта бавно, но сигурно, когато се влюбят са всеотдайни, предпочитат брака пред съвместното съжителство, не са ревниви, обичат децата.

Само не заставайте на пътя му, не сте в състояние да промените решението му.

Успешни взаимоотношения, спокойствие и хармония.

Постигат набелязаната цел разумно, търпеливо.

ТИГЪР – елемент ДЪРВО и мъжка енергия ЯН

 

Чувствителен, силен, на достойнството и честта, на нестандартните действия, енергичен. Не позволява да го ръководят, не зачита йерархията, опозиционер, недисциплиниран. На магнетизма им не може да се устои, те са напористи както в любовта така и в професията. Но така може да повлияе на другите, че те да го следват безусловно. Задавайте си винаги въпроса „Къде ще стигна, ако го последвам?”, не се предоверявайте, защото те рискуват с повод и без повод. Тигърът не се интересува от парите, а как ще се реализира в живота.

Трудни взаимоотношения, особено ако решат да създадат семейство. Тигъра се чувства притиснат и просто ще напусне Вола безвъзвратно.

ЗАЕК – елемент ДЪРВО и женска енергия ИН

 

Индивидуалист, талантлив, честолюбив, изтънчен, приятен събеседник.

Трудно допуска другите до себе си, не се чувства отговорен за близките си.

Най-вероятно ще се влюбите в него на светско събиране, ще ви грабне от пръв поглед с меланхоличната си загадъчност. Изключително предпазлив, премерен в действията си, не рискува, всяко действие е предварително обмислено, обича комфорта и избягва усложненията.

Заека е интересен, привлекателен, но не и последователен за упорития Вол.

За кратко да, за семейство не.  

ДРАКОН – елемент ЗЕМЯ и мъжка енергия ЯН

 

Илюзорен, интелигентен, чувствителен, доверчив, широко скроен, стремящ се към съвършенство. Пълен с идеи, но не винаги съумява да ги реализира. Раздразнителен, изрича думи преди да ги премисли, съветите му са правилни и трябва да се вземат под внимание. Представителите на този знак са в състояние да се справят и успеят във всяка дейност.

Стремежа към съвършенство на Дракона и целенасочеността, практичността на Вола води до успешни взаимоотношения.

ЗМИЯ – елемент ОГЪН и женска енергия ИН

 

Мъдра, прозорлива, външно спокойна, не води излишни разговори, суетна, страстна, ленива. Изключително мнителна, вярва само на себе си.

Представителите на този знак се доверяват повече на интуицията си, отколкото на логиката си. Решителни в действията си. Ако ви помогнат в нужда, след време, ще им се чувствате длъжни и обсебени, когато чуете как силно преувеличават стореното от тях.

 

Змията се чувства добре и сигурно с Вола, а той се възхищава на мъдрите ѝ решения.

КОН – елемент ОГЪН и мъжка енергия ЯН

 

Честен, умен, непринуден, знае цената си, сръчен, весел, облича се с вкус.

Умее да управлява тълпата, да синтезира и представи идеите ѝ – роден политик, организатор на културни форуми. Прекалено самоуверен, открит без чувство за самосъхранение, напорист, егоист.

В кармична връзка са, което означава неизбежна среща – за хубаво или за лошо.

КОЗА – елемент ЗЕМЯ и женска енергия ИН

 

Ценител на изкуството, удобството, умее да създава уют, влюбена в природата.

Нерешителна, фантазьорка, неорганизирана, капризна, недоволна от участта си. Ако се влюбите в представител на този знак да знаете, че няма чувство за време, вечно закъснява или пък подранява, „но във вас ще е проблема, че не сте се разбрали за часа на срещата”. Трябва да я възвеличавате, но и съветвате, защото тя не е наясно какво точно е добро за нея.

Трудни взаимоотношения. Препоръчително е да избягват лични взаимоотношения.

МАЙМУНА – елемент МЕТАЛ и мъжка енергия ЯН

 

Хитра, любознателна, изобретателна с отлична памет, находчива, проницателна. Противоречива, саркастична, кариеристка, надценяваща се. Представителите на този знак са душата на компанията, общителни, със всеки намират общ език, но прикриват мнението си за другите ако не ги харесват. Интересуват се от международната политика, туристически дестинации.

В любовта бързо се палят и бързо гаснат, за тях е важна професионалната реализация.

 

Успешни взаимоотношения, Маймуната е находчива, а Вола упорит и последователен.

ПЕТЕЛ – елемент МЕТАЛ и женска енергия ИН

 

Щастливото дете, предан на работата си мечтател, умее да прави пари, философ. Показен, обещава повече, отколкото може да даде, обича да критикува. Представителите на този знак не остават незабелязани, тъй като са ексцентрични, активни и с оригинален изказ.

 

Петела вярва и дава пълна свобода на Вола, който се чувства спокоен за постигане на целите си.

КУЧЕ – елемент ЗЕМЯ и мъжка енергия ЯН

 

Справедливо, предано, с остър ум, не се стреми към материални придобивки.

Понякога скептично, нервно, трудно изразяващо се и поради това е неразбрано. Кучето е интуитивно, не се опитвайте да го измамите, винаги ще ви предпази и защити. Доверието е ключа към него.

Трудни взаимоотношения, но са толерантни един към друг.

ГЛИГАН – елемент ВОДА и женска енергия ИН

 

Честен, смел, самопожертвователен, добронамерен, услужлив, трудолюбив.

Доверчив до наивност, неуверен при взимане на решения, словоохотлив. Глиганът прощава, не отмъщава и е неподкупен.

Трудни взаимоотношения. Вола губи спокойствието си, Глигана се чувства притиснат.