ФОСФАТИ

 

НАИМЕНОВАНИЕ

зодиакален знак

лунен ден

ИЗОБРАЖЕНИЕ

НАИМЕНОВАНИЕ

зодиакален знак

лунен ден

ИЗОБРАЖЕНИЕ

 

АПАТИТ

 

I H

 

4-ти

apatit

 

ТЮРКОАЗ

 

B I H

 

5-ти, 10-ти, 24-ти

tiurkoaz